Contact 

Voor vragen of een offerte aanvraag neem contact met ons op.

Contact Info

Kantoor

Boerheem 52
9421 MA Bovensmilde
}

Openingstijden

Maandag-vrijdag       8.00 uur – 17.00 uur
Weekend                      Gesloten
Feestdagen                 Gesloten
v

Contact

info@feenstrabadkamers.nl
06- 41649542

Contact

Badkamer verbouwen.

Feenstra Badkamers helpt u graag met het verbouwen van uw badkamer. Van het slopen van de oude badkamer en het afvoeren van al het afval. Het verleggen van het leidingwerk. Verplaatsen van elektra, spotjes in een nieuw plafond. Gladmaken van de wanden met daarop het tegelwerk. Afmonteren van het badkamermeubel, kranen en douchedeuren we regelen het allemaal.

Ontwerp.

De ene badkamer is de andere badkamer niet, zo is voor de ene badkamer de indeling al snel duidelijk. Door de grote van de ruimte, de plaats van de deur en eventueel een raam kun je dan weinig kanten met de indeling op. Dan is het de kunst om met een goed ontwerp alsnog een hele andere badkamer te creeren.

De andere badkamer leent zich bij uitstek om het ontwerp rigoureus te veranderen en zo een hele andere inrichting te krijgen. De ene keer weet de klant precies wat hij wil de andere keer is het een groot vraagteken.

De badkamer vergroten door een deel van de slaapkamer bij de badkamer te betrekken of het plaatsen van een dakraam of dakkapel hebben grote invloed op de ruimte.

Zo kunnen we dingen realiseren die eerst niet mogelijk leken.

Wij kunnen u hierbij zeker helpen!

Materialen

De materialen die wij gebruiken voor het uit te voeren werk zijn stuk voor stuk 1e klas materialen. Bezuinigen op de basis van uw badkamer daar doen we niet aan, dat moet gewoon goed zijn!

Sanitair en tegels

Door contacten met verschillende toonzalen is het mogelijk zelf de materialen uit een groot assortiment uit te zoeken. U kunt deze rustig bekijken en aanraken. Deze toonzalen kunnen u ook helpen met het ontwerpen van de nieuwe badkamer en laten bekijken met een 3d tekening.

Garantie

Door de grote ervaring, het gebruik van 1e klas materialen en het oog voor detail kunnen wij 5 jaar garantie geven op uw badkamer verbouwing.