Over ons bedrijf

Van alle markten thuis maar met de hoofdzaak de badkamer

Wat we doen

9

Complete badkamer verbouwing

Een badkamer verbouwing van het slopen tot aan het kitwerk, alles tot in de puntjes verzorgd.

9

Vergroten van de badkamer

Een dakraam toevoegen aan de badkamer, het plaatsen van een dakkapel of het verplaatsen van een wand. Zo kunt u nog meer genieten van de mooiste badkamer.

9

en nog meer

De toilet in de stijl van de badkamer, de tegelvloer in de woonkamer en hal zelfs met vloerverwarming eventueel allemaal in 1 project.

Waarom Feenstra badkamers

9

Hoge kwaliteit

De beste materialen en gereedschappen zorgen samen met de brede kennis voor de beste kwaliteit.

9

Alles in een

Bij ons kunt u terecht voor het gehele project. Er hoeven geen meerdere bedrijven geregeld te worden, wij regelen het van A tot Z.

9

Ruime ervaring

Door de ruime ervaring in het verbouwen van badkamers is bijna alles mogelijk.

9

Opgeruimde werkplek

Door gebruik te maken van goede stofzuigers en hulpgereedschappen hebben we een nette opgeruimde werkplek en laten we alles altijd netjes achter.

badkamer-verbouwing-Assen-img.jpg

jaar ervaring

complete badkamer verbouwingen

Ontstaan van Feenstra badkamers

Met een opleiding als allround timmerman en assistent uitvoerder ben ik van alle markten thuis. Vanaf 1996 heb ik gewerkt in de bouw, van kleine aannemer tot de middelgrote met meer dan 200 man in dienst. Nieuwbouw, verbouw en utiliteitsbouw. Van restauratie tot decoratie de meeste kanten van de bouw heb ik inmiddels wel gezien.

Net als de economie gaat het met de bouw op en af wat zorgt voor reorganisaties en faillissementen. Vaak heb ik gedacht aan het zelfstandig ondernemerschap maar de stap heb ik nooit durven te maken. In 2011 werd de bouw hard geraakt door een economische crisis en was er  amper meer een baan te vinden. Het was het juiste moment om voor mezelf te kiezen.

Het ontbreken van ondernemerservaring heeft mij destijds doen besluiten om in april 2011 een eigen klussenbedrijf onder de naam De Klussenier Richard Feenstra te starten.

In het begin was ik een echt allround klussenbedrijf. Alle klussen in en om het huis deed ik.  In 2018 de klus waar ik het meest trots op ben. Het gasloos en energieneutraal maken van een jaren ’60 bungalow.

Ik deed in deze jaren  heel veel badkamer verbouwingen en stond daar onder de collega’s ook goed bekend om.  Naast mijn andere werk als allround klussenbedrijf deed ik bijna 10 badkamer verbouwingen per jaar van eenvoudig naar groot en luxe, het kwam allemaal voorbij.

Maar na 10 jaar Klussenier te zijn geweest werd het tijd voor de volgende stap. Mijn eigen naam op de bus!

Mijn specialisme naar een hoger niveau brengen door me volledig te richten op het geen waar ik goed in ben, de badkamer. Het hele bedrijf is hier nu op ingericht.

April 2021 de naamswijziging naar Feenstra badkamers.

Tegen een badkamer verbouwing wordt vaak enorm op gezien. Door de klanten door dit proces heen te loodsen met goed advies, een opgeruimde verbouwing en een nette afwerking valt de verbouwing vaak erg mee en kan de klant genieten van de nieuwe badkamer.

Richard Feenstra – Feenstra Badkamers